aaa

Terugblik evenementen

Onderstaand vindt u een terugblik van de evenementen en innovatiefora van health-i-care.

Innovatieforum / Kickoff: health-i-care & EurHealth-1 Health

dsc_2383 De leadpartner UMC Groningen nodigde op 28 en 29 november 2016 projectpartners en geinteresseerde partijen uit voor het eerste innovatieforum van health-i-care en tevens de kickoff-meeting van zusterproject EurHealth-1Health. Circa 160 deelnemers volgden het omvangrijke programma, legden nieuwe contacten en versterkten de onderlinge samenwerking.

Naar foto's en programma

2e Innovatieforum - Thema: samenwerking

dsc_2774 Onder het motto 'samenwerken zonder grenzen' werden de projectpartners uitgenodigd om op 9 mei deel te nemen aan het 2e innovatieforum van health-i-care. Met het mooie Sportschloss Velen op de achtergrond hebben de ongeveer 80 deelnemers tijdens het uitgebreide programma verder gewerkt aan het overbruggen van nationale en sectorale grenzen.

Bekijk foto's en programma

3e innovatieforum - Thema: netwerken

20171129_133655 Op 29 november 2017 vond het 3e innovatieforum van health-i-care plaats in het Sanadome in Nijmegen. Ter plaatse troffen de projectpartners elkaar én maakten kennis met ondernemers van buiten het project voor kennisuitwisseling. In verschillende workshops werd actief gediscussieerd over IT in de gezondheidssector, One Health (mens, dier, milieu) en over gedrachtswetenschap.

Bekijk programma en foto's

4e innovatieforum - Thema: productonwikkeling

Op 17 mei 2018 vond het 4e innovatieforum van health-i-care plaats in het Fraunhofer-inHaus-Zentrum in Duisburg. Circa 80 projectpartners en -betrokkenen ontmoetten elkaar in het `Ziekenhuis van de toekomst`. Het programma bevatte een rondleiding door het living lab en presentaties van honorair consul van de Bondsrepubliek Duitsland Sieger Dijkstra en het Fraunhoferproject iCAIR.

Bekijk programma en foto's

5e innovatieforum - Thema: samenwerken tussen consortia

Op woensdag 28 november 2018 vond het vijfde innovatieforum van het INTERREG project health-i-care plaats in De Lutte. Ruim 80 projectpartners en -betrokkenen kwamen nabij de grens samen voor de halfjaarlijkse projectmeeting. Centraal element in het programma was dit keer de verdiepende kennisuitwisseling tussen de verschillende consortia binnen het project.  

Bekijk programma en foto's

6e innovatieforum - Thema: projectsamenwerking

Op donderdag 9 mei 2019 vond het zesde innovatieforum van het INTERREG project health-i-care plaats in Garrel. Ruim 70 projectpartners en -betrokkenen kwamen samen voor de halfjaarljkse projectmeeting. Dit forum stond in het teken van interne projectsamenwerking en uitwisseling van kennis. Ook kregen de deelnemers een inkijkje in de denkwijze van investeerders.

Bekijk programma en foto's

Het project wordt in het kader van het INTERREG-programma Deutschland-Nederland uitgevoerd en door de Europese Unie en de volgende instellingen financieel ondersteund: