Nieuws overzicht

Health Valley Event International 2019: netwerken op internationaal niveau

25 februari 2019

Where people make the difference

Op 13 maart 2019 organiseert Health Valley Netherlands het eerste Health Valley Event International, een uniek internationaal matchmaking event om inspiratie op te doen en de kansen en mogelijkheden in de Health sector te ontdekken. De deelnemers staat een gevarieerd programma te wachten met onder andere matchmaking, profilering, kennisdeling en business genereren. Er is volop gelegenheid om nieuwe bedrijven, partners en projectmogelijkheden te ontdekken en tegelijk kennis op te doen over zorginnovatie in zowel Nederland als in het buitenland.

De matchmaking is vooral gericht start-ups/scale ups op het gebied van medtech, digital health en medical devices. Deelnemende landen – in de vorm van ‘Health regio’s’ – zijn Nederland, Frankrijk, Duitsland, België, Polen, Finland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Canada.
Het event vindt plaats in Hotel Van der Valk in Nijmegen (Hertog Eduardplein 4, 6663 AN Nijmegen). Deelname inclusief eten en drinken is kosteloos, exclusief vervoer en eventuele overnachting in Hotel Van der Valk.

Het uitgebreide programma en aanmeldmogelijkheden vindt u hier.
Op 14 maart 2019 vindt het Health Valley Event plaats, het grootste en meest toonaangevende nationale congres op het gebied van zorginnovatie. Meer informatie vindt u hier.

Deel artikel: