Virtask Virtual Assistant B.V

  • Categorie

    Medische voorlichting & training/eHealth

  • Nummer

    Consortium 28

  • Samenvatting

    Doorontwikkeling van het prototype in de vorm van een internet-gebaseerd avatarsysteem als communicatie- en e-learning-platform ter verbetering van hygiëne en infectiepreventie.

Overzicht

Projectomschrijving

Deze innovatie betreft een virtuele assistent-avatar en de automatisering voor op ouderen gerichte informatie, die door een virtuele assistent “Anne” wordt overgedragen. Tijdens health-i-care staat de doorontwikkeling van het prototype tot een product centraal, in de vorm van een internet-gebaseerd avatarsysteem als communicatie- en e-learning-platform ter verbetering van (gedragsregels voor en ervaring met) hygiëne en infectiepreventie in pleegzorginstellingen en ziekenhuizen.

Open deur – Virtask op 18 en 19 oktober 2018

10 oktober 2018

Virtask bestaat alweer zes jaar. Sinds de start-up fase heeft Virtask zich inmiddels gevestigd als innovatieve softwareleverancier in de gezondheidszorg en verpleegkundige markt (...)

Virtask: Anne stelt zich voor

3 augustus 2018

Anne is een virtuele assistente. Ontwikkeld om mensen te helpen. Een realistische avatar met gezichtsuitdrukkingen. Ze spreekt, luistert, praat terug, pikt commando’s op en voert die uit.[..]

Verder lezen

‘Anne heeft mij de wereld terug gegeven’

3 augustus 2018

‘Ik was een zelfstandige en onafhankelijke vrouw. Door ingrijpende fysieke beperkingen veranderde mijn leven drastisch en werd ik in vrijwel alles afhankelijk van anderen [...]

Lees verder

Het project wordt in het kader van het INTERREG-programma Duitsland-Nederland uitgevoerd en financieel ondersteund door: