Virtask Virtual Assistant B.V

  • Categorie

    Medische voorlichting & training/eHealth

  • Nummer

    Consortium 28

  • Samenvatting

    Doorontwikkeling van het prototype in de vorm van een internet-gebaseerd avatarsysteem als communicatie- en e-learning-platform ter verbetering van hygiëne en infectiepreventie.

Overzicht

Projectomschrijving

Deze innovatie betreft een virtuele assistent-avatar en de automatisering voor op ouderen gerichte informatie, die door een virtuele assistent “Anne” wordt overgedragen. Tijdens health-i-care staat de doorontwikkeling van het prototype tot een product centraal, in de vorm van een internet-gebaseerd avatarsysteem als communicatie- en e-learning-platform ter verbetering van (gedragsregels voor en ervaring met) hygiëne en infectiepreventie in pleegzorginstellingen en ziekenhuizen.

Super Siri op maat gemaakt

31 oktober 2018

In het begin ging het vooral om het voorlezen van de krant. Ondertussen kan Anne, zoals de ontwikkelaars hun virtuele assistent hebben genoemd, nog veel meer doen. Ze kan patiënten vertellen wanneer ze hun medicatie moeten innemen of wat er vandaag gepland staat, videogesprekken voeren en zelfs grappen vertellen. En de ontwikkeling (..)

‘Anne heeft mij de wereld terug gegeven’

3 augustus 2018

‘Ik was een zelfstandige en onafhankelijke vrouw. Door ingrijpende fysieke beperkingen veranderde mijn leven drastisch en werd ik in vrijwel alles afhankelijk van anderen [...]

Lees verder

Open deur – Virtask op 18 en 19 oktober 2018

10 oktober 2018

Virtask bestaat alweer zes jaar. Sinds de start-up fase heeft Virtask zich inmiddels gevestigd als innovatieve softwareleverancier in de gezondheidszorg en verpleegkundige markt (...)

Virtask: Anne stelt zich voor

3 augustus 2018

Anne is een virtuele assistente. Ontwikkeld om mensen te helpen. Een realistische avatar met gezichtsuitdrukkingen. Ze spreekt, luistert, praat terug, pikt commando’s op en voert die uit.[..]

Verder lezen

Het project wordt in het kader van het INTERREG-programma Deutschland-Nederland uitgevoerd en door de Europese Unie en de volgende instellingen financieel ondersteund: